Nyírinformatika
Referenciák
Rendszergazdai tevékenység

Rendszergazdai tevékenység


A számítástechnika elképesztő ütemben fejlődik. Néhány éve egy családban legfeljebb egy számítógép volt, mely vezetékkel csatlakozott a világméretű számítógépes hálózathoz, az internethez. Manapság a helyzet merőben más lett. A családtagoknak külön asztali gépe, illetve laptopja van, sőt gyakori, hogy további internetképes eszközök is rendelkezésre állnak, mobiltelefonok, tablet-PC-k. Nem ritka, hogy a digitális fényképezők, sőt a nyomtatók is képesek vezeték nélkül kapcsolódni. Természetesen hasonló változások tapasztalhatók a vállalkozások, irodák informatikai életében is. 

Ezek a rendkívüli horderejű, intenzív változások új szemléletet hoztak az informatika eszközök alkalmazásában is. A sok-sok bonyolult eszköz, és a gyakran vezeték nélküli infrastruktúrájú hálózat túlzott kihívás elé állítja a felhasználót.

  • Ne hagyja, hogy a szomszéd használja ingyen az ön által előfizetett internetet!
  • Ne veszítsen adatokat a rosszul beállított eszközök, az átláthatatlan és szabályozatlan biztonságú vezeték nélküli hálózat miatt!
  • Használja ki maximálisan az eszközeiben rejlő lehetőségeeket!
  • Tiltson veszélyes oldalakat, szolgáltatásokat kiskorú gyermekétől!

A biztonságos, a rendszerben rejlő erőforrásokat maximálisan kihasználó számítógépes hálózatok létrehozásához manapság már jól képzett rendszergazdára van szükség mind a magánházakban, mind a vállakozások esetében. A legáltalánosabb esetekben ez a munka az egyes informatikai eszközök folyamatos működésének biztosításából, a hálózat megtervezéséből, a szülséges hálózati eszközök (switch, router) beállításából, az esetleges vezetékek legyártásából, és a számítógépek, telefonok, nyomtatók beállításából áll.

Vállalom magán személyek otthoni, vagy cégek, iskolák székhelyi, telephelyi rendszergazdai feladatainak ellátását elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Nyíregyházán és környékén. Megtervezem, kiépítem a szükséges hálózatot a szükséges eszközök biztosításával. Megoldom a biztonságtechnikai kérdéseket, felügyelem a hálózat és annak alkotóelemei zökkenőmentes működését. Hiba esetén törekszem annak  mielőbbi elhárítására és okának megszüntetésére. Megkeresem az innovációs, ésszerüsítési lehetőségeket, és azokat igény szerint megvalósítom.

A rendszergazdai feladatok elvégzését két rendszerben vállalom:

  • Átalánydíjas rendszergazdai tevékenység (távfelügyelet+igény esetén helyi szervíz megadott órászamban - havidíj ellenében)
  • Eseti rendszergazdai tevékenység (csak a problémás esetek megoldása - eseti tiszteletdíj szerint)

Az árakról érdeklődjön a Kapcsolat menüpontban,  e-mailben vagy telefonon! Egyéb kérdéseivel is forduljon hozzám bizalommal a fenti elérhetőségeimen!

www.vastermekek.com - kovácsoltvas termékek gyártása, forgalmazása
www.fateto.hu - Fazsindely gyártása, forgalmazása
www.fehertoi-wizsgacentrum.hu - Gépjármű eredetiség vizsgálat, műszaki vizsga
www.betomixkft.hu - Faipari gép-, és szerszámszaküzlet. Élezőüzem.
www.tesztelde.hu - Tesztek, feladatok, gyakorlatok.
www.klimamuvek.hu - Épületgépészet.