Nyírinformatika
Referenciák
Bemutatkozás

Bemutatkozás


Veres László vagyok, matematika - fizika - informatika szakos tanár, webmester, rendszergazda.

1996 óta tanítok. Főállásom a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézményében van. Itt 5-8 osztályos gyerekeket tanítok matematikára, fizikára, informatikára. A legtehetségesebb tanítványaimnak informatika tehetséggondozó szakkört vezetek, ahol a tanulók elsősorban a Pascal programnyelv sajátosságait ismerhetik meg.

Régóta oktatok más iskolákban is. A Nyíregyházi Főiskola megbízásából fizikából és informatikából a tanár szakos hallgatók szakvezetését láttam el. A Kölcsey Ferenc Gimnázium rakamazi tagiskolájában  és nyíregyházi 2. tagintézményében informatikát és fizikát tanítok. Informatika órákat adtam a nyíregyházi székhelyű Egészségügyi Főiskolán. Vezettem "Kattints rá nagyi!" időskorúak informatikai képzését célzó tanfolyamokat is. Takarító szakmunkások képzésében is részt vettem. Régebben a Vasutas Művelődési házban fizikát okítottam a Bánki Donát Szakközépiskola kihelyezett tagozatán.

2001-ben megírtam Fizika 9, majd 2002-ben Fizika 10 című tankönyvcsaládaimat, mely a Homonnai és társa kiadó gondozásában jelent meg, és a szakiskolák 9-10. évfolyamának számára készült. 

Vállalkozóként elsősorban cégek, iskolák és magánszemélyek rendszergazdai tevékenységét, weblapok, webáruházak készítését vállalom. Oktatást, tanítást, korrepetállást vagy felvételi felkészítést tartok matematikából, fizikából, informatikából.

Ha elromlott a számítógépe, vagy újat szeretne, és tanácstalan hívjon! Az otthoni számítógép beszerzésben, a vezetékes, vezetéknélküli hálózatok kialakításában is segítségére lehetek.

 

 

 

Kérdéseivel, megbízásával keressen telefonon, E-mailben!

 

 

 

 

 

 

www.vastermekek.com - kovácsoltvas termékek gyártása, forgalmazása
www.fateto.hu - Fazsindely gyártása, forgalmazása
www.fehertoi-wizsgacentrum.hu - Gépjármű eredetiség vizsgálat, műszaki vizsga
www.betomixkft.hu - Faipari gép-, és szerszámszaküzlet. Élezőüzem.
www.tesztelde.hu - Tesztek, feladatok, gyakorlatok.
www.klimamuvek.hu - Épületgépészet.